De BASkapel wordt, buiten de VELUX® dakvensters, geheel door ons zelf geproduceerd in onze eigen werkplaats waar ook traditioneledakkapellen op maat worden gemaakt. Uitsluitend vakmensen werken aan dit TOP product! 

Wij maken van een dakraam een super alternatief voor de dakkapel waarbij u in de meeste gevallen evenveel ruimtewinst behaald, maar de licht inval sensationeel veel groter is! Omdat wij VELUX dakramen gebruiken kunt u in dit alternatief voor de dakkapel alle mogelijkheden van VELUX raamdecoratie en zonwering toepassen. Een product met ongekende mogelijkheden dus.

De BASkapel wordt geheel prefab op maat gemaakt, zodat plaatsing in 1 dag makkelijk kan. Geen verbouwing van een week dus maar aan het eind van de dag is uw huis uitgebreid met de schitterende BASkapel.

Maak dus snel kennis met hèt alternatief voor de dakkapel, De BASkapel!

De Baskapel

De door ons bedrijf ontwikkelde en bedachte BASkapel is een uniek product met een strakke uitstraling en een verbluffend resultaat. De naam van het product is gelinkt aan de bedenker, Bas Verhoek.

Sinds 1 oktober 2010 de wetgeving met betrekking tot het plaatsen van dakkapellen is veranderd, is het vergunningsvrij toegestaan om 60 cm uit het dakvlak te verrijzen met bouwsels. Met de BASkapel haalt u de geweldige lichtinval van een dakvenster binnen en tevens de ruimtewinst van een dakkapel. 

Voor de voorzijde en aan de straat grenzende dakdelen is het normaliter altijd nodig om een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een dakkapel. Tevens heeft u dan met de welstandsnorm van uw gemeente te maken, die in vrijwel alle gevallen een maximum aan maat aangeeft bij een eventueel vergunningsplichtige dakkapel. Enkele gemeentes in Nederland uitgezonderd is het met De BASkapel wel toegestaan deze normen te overschrijden. Slechts op speciaal vastgestelde welstandseisen, monumentale panden en woningen die onder beschermd dorps- of stadsgezicht vallen, is nog een vergunning verreist.

Velux dakraam

De BASkapel wordt uitgevoerd met VELUX dakvensters. Afhankelijk van uw situatie kunt u hierbij kiezen uit verschillende uitvoeringen.

Offerte aanvragen!

  Uw naam*

  Uw e-mailadres*

  Adres*

  Postcode + Plaats*

  Uw telefoonnummer*

  Zoekt u een Baskapel of Baskapel serre?*

  Gewenste breedte BASkapel?*

  Tuimel of Uitzettuimelvenster?*

  Welke zijde woning?*

  Vul hier de dakhelling in*


  Velux heeft hier een handige app voor: VELUX Roof Pitch App

  Al contact met aannemer of partner?*

  Gordijnen en/of zonwering gewenst?*

  Gewenste plaatsing datum:

  Foto’s binnen en buitenzijde uploaden (max. 10 mb):

  Velden met een * zijn verplicht

  Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons privacy beleid.

  Share This