Vergunningsvrij

Bekijk alle voordelen!

Mooi lichtinval

Bekijk de foto's!

Contact opnemen

Of bel voor een afspraak!

Velux dakraam vervangen

Meer licht en ruimte met een BASkapel op uw huis!

U kunt een Velux dakraam snel en deskundig laten vervangen door De Dakvensterspecialist. Wij beschikken over een ruim aanbod aan Velux kunststof dakramen die wij volledig op maat kunnen leveren en plaatsen. Dankzij onze snelle werkwijze en gunstige prijszetting hebben wij door heel Nederland een uitstekende naam opgebouwd.

Velux dakramen vervangen
Alle typen Velux dakramen kunnen vlot en voordelig worden vervangen door De Dakvensterspecialist. Zo hebben wij een ruim aanbod aan dakramen van Velux, inclusief raamdecoratie en zonwering, die wij voor iedere afmeting op maat kunnen leveren. Deze kunnen wij, nadat wij eerst uw oude dakraam hebben verwijderd, binnen een kort tijdsbestek op hoogwaardige wijze plaatsen en monteren. Nadien zorgen wij voor de afvoer van uw oude dakraam. Tevens kunt u ons in de toekomst inschakelen voor onderhoud aan uw Veluxdakraam.

Velux dakraam vervangen? Vraag een offerte aan

Schakel direct De Dakvensterspecialist in wanneer u uw dakraam op snelle en professionele wijze wilt laten vervangen door een Velux dakvenster. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 03 42 40 80 81 of e-mailadres info@dakraamexpert.nl, maar u kunt ook het contactformulier op onze website invullen.

Coupon winnen?

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een Coupon.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Neem direct contact op!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Share This